+358 40 504 0530
asiakaspalvelu@finnresta.fi

Ravintolat

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa

Arlanda

Ruokaravintola – Pääaula, 1. krs

Arlanda on Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen suurin ravintola ja se sijaitsee pääsisäänkäyntiä vastapäätä. Ravintola palvelee tapahtumissa pääsääntöisesti lounasravintolana, jossa kävijöitä palvelee 1–3 buffetlinjastoa.

 
 
 

Kastrup

Ruokaravintola – A-halli, 2. krs

Kastrupista aukeaa hieno näkymä A-halliin. Kastrup sijaitsee A-hallin toisessa kerroksessa ja sisäänkäynti ravintolaan on A-hallin puolesta välistä katsomoiden välistä. Ravintola tarjoaa puitteet tapahtumien lounas- tai cocktail-tilaisuuksien järjestämiseen.

 
 

Barcelona

Ruokaravintola – E-halli, 2. krs

Barcelona on Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen uusin ravintola, josta avautuu upea näkymä uuteen E-halliin ja myös koko keskuksen pääsisäänkäynnille, tarjoaa loistavat puitteet niin lounasaikaan kuin iltaisin erilaisten tilaisuuksien käyttöön. Barcelona sijaitsee E-hallin toisessa kerroksessa ja sisäänkäynti on E-halliin tullessa heti vasemmalla.

 
 

Riga

Ruokaravintola – Pääaula, 2. krs

Ravintola Rigassa vietettiin vuonna 2011 Finnrestan avajaiset. Se sijaitsee parvella pääaulan toisessa kerroksessa ja sisäänkäynti on pääaulassa sijaitsevia kierreportaita pitkin. Erinomainen yritys- ja yksityistapahtumiin sekä tapahtumien tai kokousvieraiden lounasravintolana.

 
 
 

Hahn

Ruokaravintola – Pääaula, 1. krs

Ravintola Hahn Hahn on monimuotoinen ravintolapiste, joka muuntautuu tapahtumien mukaan. Se toimii yhtä hyvin loisteliaana á la carte -ravintolana kuin hampurilais- ja grilliravintolana. Hahn sijaitsee pääaulan ensimmäisessä kerroksessa ravintola Rigan alapuolella, D-hallin ovella.

 
 
 

Bremen

Kahvila – A-halli, 1. krs

Bremen on kahvila, joka löytyy aivan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen A-hallin pohjoisimmasta päästä. Bremenistä löytyy kahvin lisäksi myös pientä suolaista ja makeaa purtavaa.

 

London

Kahvila – a-halli, 1. krs

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen perinteisin kahvilapiste sijaitsee pääaulasta A-halliin tultaessa heti vasemmalla. Perinteiset kahvilatuotteet, makeiset ja jäätelöt tarjoavat herkullisen makuelämyksen levähdyshetkeen. Londonissa on mukava istahtaa rauhassa seuraamaan A-hallin vilskettä.

 

Dublin

Kahvila, A-oikeudet – Pääaula, 1. krs

Dublin on A-oikeuksin varustettu irlantilainen baaripiste, joka tarjoaa viihtyisän hengähdyspaikan. Dublin sijaitsee A-hallissa pohjoispäädyssä, Londonin vastakkaisessa nurkkauksessa. Pistäydy virkistäytymään!

 
 

Minetti jäätelökioski

UUTUUS: jäätelökioski – Pääaula, 1. krs

Uusittu Arlanda Xprs on nyt Minetti-jäätelökioski, josta löytyy monipuolinen valikoima Minetin aitoja italialaisia artesaanijäätelöitä, sekä Lavazzan erikoiskahveja. Mikään ei voita samettista espressoa herkullisen jäätelön kera! Valikoimassa myös erilaisia itsetehtyjä smoothieita. Jäätelökioski sijaitsee pääsisääntuloaulassa A-hallin ovella.

 

Girona

pikaruoka / takeaway – E-halli, 1. krs

Girona  toimii pikaruokapisteenä, jonka valikoimaan kuuluvat mm. hot dogit ja paninit. Se sijaitsee E-hallin ensimmäisessä kerroksessa ja toimii myös suurissa tapahtumissa yläpuolella sijaitsevan Barcelonan jatkeena.

 

Hot Dog -piste

Pikaruoka / takeaway – A-halli, 1. krs

Pikaruokapiste tarjoilee Tampereen Lihajalosteen kuuluisia makkaratuotteita ja hot dogeja. Sijaitsee A-halliin Pääaulasta tultaessa heti ensimmäisenä, Finnrestan asiakaspalvelun edessä.

 

Anniskeluoikeus: Muistathan, että Finnrestalla on anniskeluoikeus koko Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen alueella, joten kaikkien omien alkoholijuomien tuominen tai nauttimínen messualueella on Suomen alkoholilainsäädännön mukaan rangaistava teko! Anniskeluviranomaisilta saamamme ohjeistuksen mukaisesti takavarikoimme messuosastoilta löytyvät "omat tuotteet" tapahtuman ajaksi. Annamme mielellämme lisäohjeistusta asiassa.