+358 40 504 0530
asiakaspalvelu@finnresta.fi

ALIHANKINTA 2021
À la carte menu

Ravintola Rygge, A- ja E-hallin välinen aula, 2. krs (käynti liukuportailla tai ravintola Barcelonasta)

Uusin ravintolaperheemme jäsen on nimeltään Rygge ja se sijaitsee E- hallin 2. kerroksessa. Ravintola on avoinna messupäivinä klo 11–16.

Paikkoja on rajoitetusti, joten suosittelemme pöytävarausta. Pöytää pidetään varattuna 15 minuuttia varaushetkestä, jonka jälkeen se voidaan luovuttaa eteenpäin.

Pöytä on käytettävissä 1,5 tuntia varaushetkestä.

Kattausajat päivittäin:

klo 11.00

klo 11.15

klo 12.30

klo 12.45

klo 14.00

klo 14.15

Pöytävaraukset sähköpostilla: tilaukset@finnresta.fi

Tervetuloa herkuttelemaan!

 

Our new restaurant is called Rygge and you’ll find it in Hall E, 2nd floor.
The restaurant is open on fair days from 11 AM to 4 PM.

Due to limited seating, we recommend booking a table. Please note that we will hold your table for 15 minutes from the time of your booking, after which the table may be reallocated.
The table is yours for 1.5 hours from the time of your booking.

Daily serving hours:

11.00 AM

11.15 AM

12.30 PM

12.45 PM

14.00 PM

14.15 PM

Make your reservation: tilaukset@finnresta.fi

Welcome!

Alkuruoat

    12,00 €
  • SALMON TARTAR & CRAYFISH (DAIRY FREE)
  • Lohitartaria, jokirapua, tyrniä ja piparjuurta M
    9,00 €
  • CAULIFLOWER SOUP (LACTOSE AND GLUTEN FREE)
  • Kukkakaalikeittoa, paahdettua kukkakaalia ja vihreitä papuja L, G

Pääruoat

    28,00 €
  • WHITEFISH & JERUSALEM ARTICHOKE (LACTOSE AND GLUTEN FREE)
  • Paahdettua siikaa, maa-artisokkaa kahdella tapaa ja escabechekastiketta L, G
    34,00 €
  • REINDEER & PORCINI (LACTOSE AND GLUTEN FREE)
  • Poron ulkofileetä, palsternakkaa, herkkutattia ja madeirakastiketta L, G
    22,00 €
  • ARANZINI & ZUCCHINI (VEGAN | GLUTEN FREE)
  • Rapeita aranzineja, kesäkurpitsaa, puttanesca-kastiketta VEG, G
    32,00 €
  • ENTRECOTE & SEASONED BUTTER (LACTOSE AND GLUTEN FREE)
  • Naudan entrecotea, karamellisoitua punasipulimaustevoita, perunaa ja mojo-rojokastiketta L, G

Jälkiruoat

    14,00 €
  • LOCAL CHEESES (GLUTEN FREE)
  • Valikoima paikallisia juustoja ja omena-porkkanahilloketta G
    10,00 €
  • RASPBERRY & WHITE CHOCOLATE (GLUTEN FREE)
  • Valkosuklaamoussea, vadelmalientä ja kauratuille G
    8,00 €
  • RHUBARB & VANILLA (LACTOSE FREE)
  • Raparperipiirasta, vaniljavaahtoa ja tuoreita marjoja L

Lisätietoja

Käytämme annosten täydentämiseen myös muita raaka-aineita, lisätietoa allergeeneista henkilökunnalta.

CHEF'S RECOMMENDATION MENU | KEITTIÖMESTARIN SUOSITUSMENU 50,00 €

  • SALMON TARTAR & CRAYFISH (DAIRY FREE)
  • Lohitartaria, jokirapua, tyrniä ja piparjuurta M
  • REINDEER & PORCINI (LACTOSE AND GLUTEN FREE)
  • Poron ulkofileetä, palsternakkaa, herkkutattia ja madeirakastiketta L, G
  • RHUBARB & VANILLA ()
  • Raparperipiirasta, vaniljavaahtoa ja tuoreita marjoja L

Anniskeluoikeus: Muistathan, että Finnrestalla on anniskeluoikeus koko Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen alueella, joten kaikkien omien alkoholijuomien tuominen tai nauttimínen messualueella on Suomen alkoholilainsäädännön mukaan rangaistava teko! Anniskeluviranomaisilta saamamme ohjeistuksen mukaisesti takavarikoimme messuosastoilta löytyvät "omat tuotteet" tapahtuman ajaksi. Annamme mielellämme lisäohjeistusta asiassa.