Alihankinta 2023 à la carte
À la carte menu
Ravintola Rygge, A- ja E-hallin välinen aula, 2. krs (käynti liukuportailla tai ravintola Barcelonasta)
26.- 28.9.2023
Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä ennen tapahtumaa sähköpostitse. Huomioithan, että varauksesi on voimassa vasta vahvistuksen saatuasi!
Kattausajat päivittäin:
klo 11.00
klo 11.15
klo 12.30
klo 12.45
klo 14.00
klo 14.15
Pöytävarauksen kesto on 1,5 tuntia ja pidämme pöydän varattuna 15 minuuttia varaamastanne ajasta, jonka jälkeen pöytävaraus raukeaa mikäli ette ole tulleet paikalle tai ilmoittaneet viivästyksestä. Muistathan perua varauksesi mikäli ette pääsekään saapumaan paikalle.
Tapahtuma-aikana vapaita pöytiä voi tiedustella suoraan ravintolasta sen aukioloaikoina.
Tiedustelut ja pöytävaraukset ennen tapahtumaa: asiakaspalvelu@finnresta.fi
We recommend making a table reservation before the event by email. Please note that your reservation is only valid after confirmation!
The duration of the table reservation is 1.5 hours and we keep the table reserved for 15 minutes of the time you reserved, after which the table reservation expires if you have not arrived or reported a delay. Please remember to cancel your reservation if you are unable to arrive.
During the event, you can inquire about free tables directly from the restaurant during its opening hours.
Inquiries and table reservations before the event: asiakaspalvelu@finnresta.fi
Alkuruoat
- BEEF TARTAR (Lactose free, gluten free)
- Härkätartaria, piparjuurta ja keltuaista
- RAVIOLI (Lactose free)
- Hummerilientä, meriravunpyrstöä ja sitruunankuorta
- FRIED HALLOUMI (Lactose free, gluten free)
- Leppäsavustettua halloumia, savupaprika-aiolia, lehtikaalia ja hillottua tomaattia
Pääruoat
- SMOKEHOUSE PORK BELLY BURGER (lactose free)
- Savustettua porsaankylkeä, pikkelöityä punasipulia ja suolakurkkua. Lisäksi bbq-kastiketta ja aiolia. Tarjoillaan ranskanperunoiden ja coleslawn kera
- ARANCINI & PISTACHIO (gluten free, vegan)
- Rapeita arancineja, pistaasipähkinää, paahdettuja tomaatteja, osterivinokasta ja pinaattia
- TIGER PRAWNS & SALMON (lactose free, gluten free)
- Sahramirisottoa, njudavoissa paistettua tiikerirapua ja lohta
- FINNISH TENDERLOIN 180g (lactose free, gluten free)
- Kotimaista härän sisäfileetä, parmesanperunaa, osterivinokasta, pinaattia ja Barbera-kastiketta
- CHICKEN & GARLIC (lactose free, gluten free)
- Grillattua sitruunalla ja valkosipulilla marinoitua kananpoikaa, bearnaisekastiketta, paahdettuja tomaatteja, aiolia ja ranskanperunoita
Jälkiruoat
- MASCARPONE & LEMON (Lactose free)
- Ranskalaista sitruunatorttua ja limoncello-mascarponemoussea
- CREME CARAMEL (Lactose free, gluten free)
- Paahtovanukasta ja mehustettuja mansikoita
Lisätietoja
Käytämme annosten täydentämiseen myös muita raaka-aineita, joten ilmoitathan tilausta tehdessä mahdollisesta erityisruokavaliosta.
We also use other ingredients to supplement the portions, so please let us know about any special diets when ordering.