Alihankinta 2025 à la carte
À la carte menu
Ravintola Rygge, A- ja E-hallin välinen aula, 2. krs (käynti liukuportailla tai ravintola Barcelonasta)
30.9.–2.10.2025
Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä ennen tapahtumaa sähköpostitse. Huomioithan, että varauksesi on voimassa vasta vahvistuksen saatuasi!
Kattausajat päivittäin:
klo 11.00
klo 11.15
klo 12.30
klo 12.45
klo 14.00
klo 14.15
Pöytävarauksen kesto on 1,5 tuntia ja pidämme pöydän varattuna 15 minuuttia varaamastanne ajasta, jonka jälkeen pöytävaraus raukeaa mikäli ette ole tulleet paikalle tai ilmoittaneet viivästyksestä. Muistathan perua varauksesi mikäli ette pääsekään saapumaan paikalle.
Tapahtuma-aikana vapaita pöytiä voi tiedustella suoraan ravintolasta sen aukioloaikoina.
Tiedustelut ja pöytävaraukset ennen tapahtumaa: asiakaspalvelu@finnresta.fi
We recommend making a table reservation before the event by email. Please note that your reservation is only valid after confirmation!
The duration of the table reservation is 1.5 hours and we keep the table reserved for 15 minutes of the time you reserved, after which the table reservation expires if you have not arrived or reported a delay. Please remember to cancel your reservation if you are unable to arrive.
During the event, you can inquire about free tables directly from the restaurant during its opening hours.
Inquiries and table reservations before the event: asiakaspalvelu@finnresta.fi
Alkuruoat
- SALMON TARTAR (gluten free, lactose free)
- Lohta, puolukkaa, versoja ja piparjuurta - Salmon, lingonberry, sprouts and horse radish
- VEGAN SCALLOPS, CAULIFLOWER, LENTILS & DILL (gluten free, vegan)
- Kuningasosterivinokasta, kukkakaalia ja linssejä - King oyster mushroom, cauliflower and lentils
Pääruoat
- AUBERGINE STEAK, BUTTERBEAN MASH & PARSNIP (gluten free, vegan)
- Munakoisoa, voipapupyrettä ja palsternakkaa - Aubergine, butterbean mash and parsnip
- TIGER PRAWNS & SALMON (L, G) 29,00 (gluten free, lactose free)
- Sahramirisottoa, njudavoissa paistettua tiikerirapua ja lohta - Saffron risotto, tiger prawns and salmon roasted in nduja butter
- CLASSIC HAMBURGER (lactose free)
- Rotukarjan härän burgerpihvi, salaattia, tomaattia, pikkelöityä punasipulia, maustekurkkua, BBQ-kastiketta ja kurkkumajoneesia pehmeän sämpylän välissä. Lisänä coleslaw-salaattia ja ranskanperunoita - Beef burger patty, lettuce, tomato, pickled red onion, pickled cucumber, BBQ sauce and cucumber mayonnaise between a soft bun. Served with coleslaw and french fries
- GRILLED BEEF STEAK 220 g (gluten free, lactose free)
- Kotimaista Highland-härän fileetä, perunaa, osterivinokasta ja Café de Paris -kastiketta - Finnish Highland beef, potato, oyster mushroom and Cafe de Paris sauce
Jälkiruoat
- APPLE & ROSE (gluten free, low lactose)
- Omenaa, vaniljaa ja ruusunkukkavaahtoa - Apple, vanilla and rose foam
Lisätietoja
Käytämme annosten valmistuksessa myös muita raaka-aineita. Kysy henkilökunnalta lisätietoja allergeeneista.
We also use other ingredients in the preparation of our dishes. Ask our staff for more information about allergens.