Konepaja & NWE 2022 a’la carte
À la carte menu
Ravintola Rygge, A- ja E-hallin välinen aula, 2. krs (käynti liukuportailla tai ravintola Barcelonasta)
Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä ennen tapahtumaa sähköpostitse. Huomioithan, että varauksesi on voimassa vasta vahvistuksen saatuasi!
Kattausajat päivittäin:
klo 11.00
klo 11.15
klo 12.30
klo 12.45
klo 14.00
klo 14.15 (Keskiviikkona 30.11. poikkeuksellisesti suljemme klo 14:30, keittiö avoinna klo 14 asti.)
Pöytävarauksen kesto on 1,5 tuntia ja pidämme pöydän varattuna 15 minuuttia varaamastanne ajasta, jonka jälkeen pöytävaraus raukeaa mikäli ette ole tulleet paikalle tai ilmoittaneet viivästyksestä. Muistathan perua varauksesi mikäli ette pääsekään saapumaan paikalle.
Tapahtuma-aikana vapaita pöytiä voi tiedustella suoraan ravintolasta sen aukioloaikoina.
Tiedustelut ja pöytävaraukset ennen tapahtumaa: tilaukset@finnresta.fi
Keskiviikkona 30.11. poikkeuksellisesti suljemme klo 14:30, keittiö avoinna klo 14 asti.
We recommend making a table reservation before the event by email. Please note that your reservation is only valid after confirmation!
The duration of the table reservation is 1.5 hours and we keep the table reserved for 15 minutes of the time you reserved, after which the table reservation expires if you have not arrived or reported a delay. Please remember to cancel your reservation if you are unable to arrive.
During the event, you can inquire about free tables directly from the restaurant during its opening hours.
Inquiries and table reservations before the event: tilaukset@finnresta.fi
On Wednesday 30th November, we exceptionally close at 2 pm.
Alkuruoat
- SALMON TARTAR & CRAYFISH (M)
- Lohitartaria, jokirapua ja avokadoa
- VEAL & TUNA (L, G)
- Vasikanpaistia, tonnikalaa ja parmesaania
- BURRATA & TOMATO (G)
- Burrata-juustoa, tomaattia ja basilikaa
- PITA & LABNEH (L)
- Tuoretta pitaleipää, mintulla maustettua labneh-juustoa ja sumakkia
Pääruoat
- PASTA & AUBERGINE (L)
- Tuorepastaa, munakoisoa ja pecorinoa
- ARANCINI & BLACK GARLIC (VEG, G)
- Rapeita arancineja, musta valkosipuliaiolia ja kurpitsaa
- TIGER PRAWNS & SALMON (L, G)
- Sahramirisottoa, njudavoissa paistettua tiikerirapua ja lohta
- BEEF & FOIE GRAS (L, G)
- Naudan entrecòtea, ankanmaksaa, perunaa ja madeirakastiketta
- LAMB & POLENTA (L, G)
- Karitsan potkaa, polentaa ja paistiliemikastiketta
Jälkiruoat
- CHOCOLATE & ORANGE (L, G )
- Suklaamoussea ja appelsiinia
- CLOUDBERRY& MASCARPONE (L)
- Lakkaa ja tuorejuustoa
Lisätietoja
Käytämme annosten täydentämiseen myös muita raaka-aineita, joten ilmoitathan tilausta tehdessä mahdollisesta erityisruokavaliosta.
KEITTIÖMESTARIN SUOSITUSMENU 55,00 €
- VEAL & TUNA (L,G)
- Vasikanpaistia, tonnikalaa ja parmesaania
- LAMB & POLENTA (L,G)
- Karitsan potkaa, polentaa ja paistiliemikastiketta
- CLOUDBERRY& MASCARPONE ()
- Lakkaa ja tuorejuustoa