+358 40 504 0530
asiakaspalvelu@finnresta.fi

Rygge

Uusi 168-paikkainen hybridiravintola sijaitsee A- ja E-hallin välisen aulan toisessa kerroksessa. Ryggen keittiö on avoin, joten jokainen voi seurata oman annoksensa valmistumista. Ravintolan 168 asiakaspaikasta 10 kpl sijaitsee keittiön ympärille rakennetulla baaritasolla, jossa pääsee vaihtamaan kokin kanssa mielipiteet vaikka päivän polttavista asioista annoksen valmistuessa.

Ryggessä on tarjolla kuuden ruokalajin menu tai vaihtoehtoisesti keittiön ympärillä sijaitseville paikoille oma Bistromenu.Tervetuloa nauttimaan!

 


 

Kuuden ruokalajin menu

Poroa, hirveä, lohta ja särkeä (L,G)

***

Kukkakaalia (L,G)

***

Turskaa, fenkolia ja Lapin puikulaa (L,G)

***

Härkää, palsternakkaa ja lehtikaalia (L,G)

***

Maitoa ja suolaa (L)

***

Tyrniä, suklaata ja marenkia (L,G)

***

Menun hinta 60 €

Viinipaketti menun yhteydessä 40 € (sis. lasin samppanjaa ja 36 cl viiniä). Saatavilla myös alkoholiton juomapaketti.

Poron- ja hirvenlihan alkuperämaa: Suomi. Häränlihan alkuperämaa: Australia

Ilmoita mahdollisista allergioista tarjoilijalle. Saatavana myös kasvis- ja vegaaninen versio. Menukokonaisuuden nauttimiseen kuluu aikaa noin 90 minuuttia.

Pöytävaraus:Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä etukäteen sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@finnresta.fi. Saat vahvistuksen varauksesta sähköpostiisi. Huomioithan, että pidämme pöytää varattuna 15 minuuttia alkaen varaamastasi ajasta, jonka jälkeen varaus raukeaa.

 


 

Bistromenu

Bistromenu tarjoillaan vain keittiön ympärillä sijaitseville kymmenelle asiakaspaikalle, joihin ei oteta pöytä- tai paikkavarauksia.

Päivän salaattivalikoima

Naudan takuumurea entrecote-pihvi tai turskan seläke (L,G)

Lohkoperunoita & savu gabriel raaste (L,G)

***

Bistromenun hinta 25 €

Jälkiruoka 9 € (tyrniä, suklaata ja marenkia) (L,G)

Salaattivalikoima haettavissa noutopöydästä.

Lihan alkuperämaa: Suomi.

Ilmoita mahdollisista allergioista tarjoilijalle tai kokille. Bistromenun nauttimiseen kuluu aikaa noin 30 min.

Anniskeluoikeus: Muistathan, että Finnrestalla on anniskeluoikeus koko Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen alueella, joten kaikkien omien alkoholijuomien tuominen tai nauttimínen messualueella on Suomen alkoholilainsäädännön mukaan rangaistava teko! Anniskeluviranomaisilta saamamme ohjeistuksen mukaisesti takavarikoimme messuosastoilta löytyvät "omat tuotteet" tapahtuman ajaksi. Annamme mielellämme lisäohjeistusta asiassa.