Rygge
Uusi 168-paikkainen hybridiravintola sijaitsee A- ja E-hallin välisen aulan toisessa kerroksessa. Ryggen keittiö on avoin, joten jokainen voi seurata oman annoksensa valmistumista. Ravintolan 168 asiakaspaikasta 10 kpl sijaitsee keittiön ympärille rakennetulla baaritasolla, jossa pääsee vaihtamaan kokin kanssa mielipiteet vaikka päivän polttavista asioista annoksen valmistuessa.
Ryggessä on tarjolla kuuden ruokalajin menu tai vaihtoehtoisesti keittiön ympärillä sijaitseville paikoille oma Bistromenu.Tervetuloa nauttimaan!
Kuuden ruokalajin menu
Poroa, hirveä, lohta ja särkeä (L,G)
***
Kukkakaalia (L,G)
***
Turskaa, fenkolia ja Lapin puikulaa (L,G)
***
Härkää, palsternakkaa ja lehtikaalia (L,G)
***
Maitoa ja suolaa (L)
***
Tyrniä, suklaata ja marenkia (L,G)
***
Menun hinta 60 €
Viinipaketti menun yhteydessä 40 € (sis. lasin samppanjaa ja 36 cl viiniä). Saatavilla myös alkoholiton juomapaketti.
Poron- ja hirvenlihan alkuperämaa: Suomi. Häränlihan alkuperämaa: Australia
Ilmoita mahdollisista allergioista tarjoilijalle. Saatavana myös kasvis- ja vegaaninen versio. Menukokonaisuuden nauttimiseen kuluu aikaa noin 90 minuuttia.
Pöytävaraus:Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä etukäteen sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@finnresta.fi. Saat vahvistuksen varauksesta sähköpostiisi. Huomioithan, että pidämme pöytää varattuna 15 minuuttia alkaen varaamastasi ajasta, jonka jälkeen varaus raukeaa.
Bistromenu
Bistromenu tarjoillaan vain keittiön ympärillä sijaitseville kymmenelle asiakaspaikalle, joihin ei oteta pöytä- tai paikkavarauksia.
Päivän salaattivalikoima
Naudan takuumurea entrecote-pihvi tai turskan seläke (L,G)
Lohkoperunoita & savu gabriel raaste (L,G)
***
Bistromenun hinta 25 €
Jälkiruoka 9 € (tyrniä, suklaata ja marenkia) (L,G)
Salaattivalikoima haettavissa noutopöydästä.
Lihan alkuperämaa: Suomi.
Ilmoita mahdollisista allergioista tarjoilijalle tai kokille. Bistromenun nauttimiseen kuluu aikaa noin 30 min.