+358 40 504 0530
asiakaspalvelu@finnresta.fi

Ravintolat

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa

Arlanda

Ruokaravintola, A-oikeudet – Pääaula, 1. krs

Täysin uusittu Arlanda on Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen suurin ravintola ja se sijaitsee pääsisäänkäyntiä vastapäätä. Ravintola palvelee tapahtumissa pääsääntöisesti lounasravintolana, jossa kävijöitä palvelee 2–4 buffetlinjastoa.

 
 
 

Kastrup

Ruokaravintola, A-oikeudet – A-halli, 2. krs

Kastrupista aukeaa hieno näkymä A-halliin. Kastrup sijaitsee A-hallin toisessa kerroksessa ja sisäänkäynti ravintolaan on A-hallin puolesta välistä katsomoiden välistä. Ravintola tarjoaa puitteet tapahtumien lounas- tai cocktail-tilaisuuksien järjestämiseen.

 
 

Barcelona

Ruokaravintola, A-oikeudet – E-halli, 2. krs

Barcelona on Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen uusin ravintola, josta avautuu upea näkymä uuteen E-halliin ja myös koko keskuksen pääsisäänkäynnille, tarjoaa loistavat puitteet niin lounasaikaan kuin iltaisin erilaisten tilaisuuksien käyttöön. Barcelona sijaitsee E-hallin toisessa kerroksessa ja sisäänkäynti on E-halliin tullessa heti vasemmalla.

 
 

Riga

Ruokaravintola, A-oikeudet – Pääaula, 2. krs

Ravintola Rigassa vietettiin vuonna 2011 Finnrestan avajaiset. Se sijaitsee parvella pääaulan toisessa kerroksessa ja sisäänkäynti on pääaulassa sijaitsevia kierreportaita pitkin. Erinomainen yritys- ja yksityistapahtumiin sekä tapahtumien tai kokousvieraiden lounasravintolana.

 
 
 

Bremen

Kahvila – A-halli, 1. krs

Bremen on kahvila, joka löytyy aivan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen A-hallin pohjoisimmasta päästä. Bremenistä löytyy kahvin lisäksi myös pientä suolaista ja makeaa purtavaa.

 

London

Kahvila, A-oikeudet – a-halli, 1. krs

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen perinteisin kahvilapiste sijaitsee pääaulasta A-halliin tultaessa heti vasemmalla. Perinteiset kahvilatuotteet, makeiset ja jäätelöt tarjoavat herkullisen makuelämyksen levähdyshetkeen. Londonissa on mukava istahtaa rauhassa seuraamaan A-hallin vilskettä.

 

Dublin

Kahvila, A-oikeudet – Pääaula, 1. krs

Dublin on A-oikeuksin varustettu irlantilainen baaripiste, joka tarjoaa viihtyisän hengähdyspaikan. Dublin sijaitsee A-hallissa pohjoispäädyssä, Londonin vastakkaisessa nurkkauksessa. Pistäydy virkistäytymään!

 
 

Girona

pikaruoka / take away – E-halli, 1. krs

Girona  toimii pikaruokapisteenä, jonka valikoimaan kuuluvat mm. hot dogit ja paninit. Se sijaitsee E-hallin ensimmäisessä kerroksessa ja toimii myös suurissa tapahtumissa yläpuolella sijaitsevan Barcelonan jatkeena.

 

Smokehouse & Bar

Pääaula, 1. krs

Herkullisia annoksia, joissa maistuu aidot amerikkalaiset BBQ-maut. Punainen lanka on hitaasti leppäsavussa kypsytetty liha ja konstailemattomat lisukkeet, joista tehdään laadukkaita annoksia street food -hengessä.

Rygge

Ruokaravintola, A-oikeudet – A- ja E-hallin välinen aula, 2. krs (käynti myös Barcelonasta)

Täysin uusi hybridiravintola, joka toimii joko Á la carte- tai buffet-ravintolana tai niiden yhdistelmänä tapahtumien tarpeen mukaan. Ryggen keittiötila on täysin avoin, joten jokainen asiakas voi halutessaan seurata oman tilausannoksensa valmistumista. Ravintolan 168 asiakaspaikasta 10 kpl sijaitsee keittiön ympärille rakennetulla baaritasolla, jossa pääsee vaihtamaan kokin kanssa mielipiteet vaikka päivän polttavista asioista annoksen valmistuessa. Tuomme siis kokin töihin keskelle ravintolasalia, joka osaltaan tukee uutta hienoa tapahtumakokemusta ja antaa maukkaalle ruoallemme kasvot. 

Fanalona Cafe

Pääaula, 1. krs

Herkuttelu on sallittua! Kahvin tai teen seuraksi voi valita vaihtuvasta valikoimasta herkullisia delituotteita. Välipalaksi ja suolaisen nälkään lisäksi saatavilla erilaisia täytettyjä patonkeja sekä lämpimiä toasteja. Valikoimassa myös kylmiä ja kuumia erikoiskahveja.

Fanalona Pizza, Burger & more

Pääaula, 1. krs

Grillituotteet isoon tai pieneen nälkään, valikoima vaihtelee tapahtumien mukaan. Uusittu ravintola kutsuu viihtymään! Good food, good friends, good time.

Anniskeluoikeus: Muistathan, että Finnrestalla on anniskeluoikeus koko Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen alueella, joten kaikkien omien alkoholijuomien tuominen tai nauttimínen messualueella on Suomen alkoholilainsäädännön mukaan rangaistava teko! Anniskeluviranomaisilta saamamme ohjeistuksen mukaisesti takavarikoimme messuosastoilta löytyvät "omat tuotteet" tapahtuman ajaksi. Annamme mielellämme lisäohjeistusta asiassa.