+358 40 504 0530
asiakaspalvelu@finnresta.fi

Finnresta

Ravintola-, kokous- ja osastopalvelut A-oikeuksin

Tuoreus, laatu ja ammatti­taito

Haluamme, että jokainen ravintolastamme poistuva asiakas on tyytyväinen asiakas. Ja jokainen osastolleen tarjoiluja tilannut näytteilleasettaja on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen asiakkaisiinsa.

Siksi panostamme erityisesti raaka-aineidemme tuoreuteen, laatuun sekä henkilöstömme ammattitaitoon.

Historia lyhyesti

Finland Restaurants Oy

Finland Restaurants Oy, tuttavallisemmin Finnresta, on Tampereen Messut Oy:n 100% omistama tytäryhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2011 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen tiloissa.

Yhtiön markkinointinimi on Finnresta, joka tuli tunnetuksi Tampereen Messut Oy:n 80- ja 90-luvuilla järjestämänä ravintola-alan messutapahtumana.

Yhteystietomme

Hallitus

Finland Restaurants Oy

Hallituksen muodostaa Tampereen Messut -konsernin hallitus, johon kuuluvat Antti Eskelinen, Maggie Keskinen, Timo Laine, Harri Oesch, Riitta Varpe (puheenjohtaja), Jani Vilpponen ja Janne Vuorinen.

Ravintolat

Finland Restaurants Oy

Kaikki kymmenen ravintolaamme on nimetty niiden kaupunkien lentokenttien mukaan, joihin Tampere-Pirkkalan lentoasemalta lennetään tai on aikanaan lennetty. Tampereen Messu- ja Urheilukeskus sijaitsee entisen Härmälän lentokentän paikalla, joten kunnioitamme samalla vanhoja perinteitä.

Tutustu ravintoloihin

Haluaisitko keikkahommia tapahtumien parissa?

Meillä on tarjolla keikkatyötä monenlaisissa tapahtumissa erilaisissa työtehtävissä mukavassa työympäristössä. Tervetuloa mukaan meidän tiimiin!

Anniskeluoikeus: Muistathan, että Finnrestalla on anniskeluoikeus koko Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen alueella, joten kaikkien omien alkoholijuomien tuominen tai nauttimínen messualueella on Suomen alkoholilainsäädännön mukaan rangaistava teko! Anniskeluviranomaisilta saamamme ohjeistuksen mukaisesti takavarikoimme messuosastoilta löytyvät "omat tuotteet" tapahtuman ajaksi. Annamme mielellämme lisäohjeistusta asiassa.